Balanç del 2015

El 2015 ha estat un any ben intens! Destaquem l’aliança dels estabularis del PRBB-PCB sota una direcció única i la posada en marxa dels nous espais per al servei de Proteòmica del CRG-UPF. Pel que fa a les instal·lacions, ressaltem la finalització dels treballs i les obres per a la millora de la gestió energètica, la instal·lació de dos nous SAI i el nou sistema de Wi-Fi.

La primavera passada ens van visitar vint rectors de diferents universitats alemanyes, va tenir lloc la primera edició de BioJúnior i es va celebrar la desena edició del Premi PRBB. El programa Intervals ha realitzat deu cursos adicionals i la Jornada de Portes Obertes ha augmentat les activitats i la participació de voluntaris. També durant el 2015 hem donat la benvinguda a l’orquestra del PRBB.

El 2016 comença pendent de la resolució d’un projecte FEDER que ens permetrà realitzar les obres necessàries per millorar els espais de recerca. Preparant ja la celebració del desè aniversari del PRBB, us convidem a explorar en aquesta web totes les activitats realitzades el 2015.

Marga Sala
Administradora general del Consorci PRBB

Gener de 2016